Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Avusturya Kampını Değerlendirdi
Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş’ın Avusturya kampında yaşanan gelişmeleri değerlendirerek takımın durumu hakkında bilgi verdi. Solskjaer, preparasyon sürecinin genel olarak olumlu geçtiğini, ancak bazı oyuncuların form durumundan memnun olmadığını belirtti.
Petrzalka 1898 ile oynanan hazırlık maçı sonrasında konuşan Solskjaer, sakatlıkların kendilerini etkilediğini ve özellikle Mustafa Hekimoğlu ile diğer sakat oyuncuların takımda bulunamayacak olmalarının kendilerini zorlayacağını ifade etti. Hekimoğlu’nun durumu hakkında, "Bir kas sakatlığı görünüyor ama tam olarak kesin bir şey değil. İstanbul’a döndüğümüzde MR çekilecek," dedi.
Takımda Sakatlıklar Ve Performans Sorunları
Solskjaer, kamp süresince sağlıklı kalmanın önemine vurgu yaptı ve sıkı antrenmanlara devam ettiklerini aktardı. "Bazı oyuncularımız, sakatlıkları nedeniyle süre alamadı. Amaç, Shakhtar Donetsk maçına herkesin fit bir şekilde hazır olması," diye ekledi.
Öte yandan, bazı oyuncuların performanslarından memnun olmadığını vurgulayan Solskjaer, "Bugün bazı oyunculara şans verdim; ancak bazıları bu fırsatı değerlendiremedi," şeklinde konuştu.
Tammy Abraham'ın Transferi
Yeni transfer Tammy Abraham ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Solskjaer, "9 numara pozisyonunun takım için önemi büyük. Tammy, bize yeni bir boyut kazandıracak," dedi. Teknik direktör, forvet oyuncusunun özelliklerinin oyun sistemine katkı sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.
Shakhtar Donetsk Maçı İçin Umutlar Yüksek
Solskjaer, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda karşılaşacakları Shakhtar Donetsk ile ilgili konuşarak, "Eleyebilecek güçteyiz. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve ben Shakhtar’ı eleyeceğimize inanıyorum," dedi.
Ayrıca, kadro derinliği ve oyuncu performanslarına değinen Solskjaer, "İlk 11'de yer alabilecek 16-17 oyuncumuz olmalı ve genç oyuncuların da bu kadroda yer alması gerekiyor. Amaç, takımı rekabet düzeyine hazırlamak," ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Wiener Neustadt şehrindeki Ergo Arena'da oynanan Petrzalka 1898 müsabakasının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Wiener Neustadt şehrindeki Ergo Arena'da oynanan Petrzalka 1898 müsabakasının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.