Beşiktaş, Kayserispor hazırlıklarına başladı: 18. hafta mesaisi Nevzat Demir'de
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, ara vermeden bu sabah BJK Nevzat Demir Tesislerinde başladı.
Çalışmanın içeriği
Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman, kondisyon ve taktik çalışması ağırlıklıydı. Dün oynanan Ankara Keçiörengücü mücadelesinde forma giyen futbolcular, günü salonda rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı.
Diğer futbolcular ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla antrenmana başladı. İdman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.
Değerlendirme
Program, maç temposunu korumaya ve taktik uyumu pekiştirmeye yönelik planlandı. Teknik ekip, uygulanan yoğunluk ve küçük alan oyunlarıyla hem kondisyon hem de takım organizasyonunda netlik sağlamayı hedefliyor.
BEŞİKTAŞ, KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI