Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı Riva'da
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, dün akşam oynanan Gaziantep FK maçının hakemi Kadir Sağlam ve VAR hakemi Halil Umut Meler'in performansıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle görüşmek üzere Riva'ya geldi.
Görüşmenin gerekçesi
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlı kulüp, mücadelenin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla maçın hakemi Kadir Sağlam ve VAR hakemi Halil Umut Meler'in yönetimine dair eleştirilerde bulundu.
TFF ziyaretinin ayrıntıları
Bugün Başkan Serdal Adalı ve Asbaşkan Kaan Kasacı, TFF'nin Riva tesislerine giderek Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle konu hakkında görüşme kararı aldı. Başkan Adalı, saat 16.00 civarı TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne giriş yaptı.
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANI SERDAL ADALI, DÜN AKŞAM OYNANAN GAZİANTEP FK MAÇININ HAKEMİ KADİR SAĞLAM VE VAR HAKEMİ HALİL UMUT MELER'İN PERFORMANSIYLA ALAKALI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF) YETKİLİLERİYLE GÖRÜŞMEK ÜZERE RİVA’YA GELDİ.