Bergama’da asayiş ekiplerinin operasyonunda bin 128 hap, ruhsatsız tabanca ve 53 bin 800 TL bulundu
Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde imali ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışma kapsamında belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. Adreste yapılan detaylı aramalarda çeşitli miktarlarda yasa dışı maddeler ve delil niteliği taşıyan eşyalar ele geçirildi.
operasyon ayrıntıları:
Aramalarda bin 128 adet uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 15 adet fişek bulundu. Ayrıca, suçtan elde edildiği değerlendirilen 53 bin 800 TL para da operasyon sırasında ele geçirildi. Ekiplerin titiz çalışması sonucu bulunan maddeler ve materyaller kayıt altına alınarak delil olarak muhafaza edildi.
şüphelinin işlemleri:
Operasyon kapsamında gözaltına alınan T.B., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi ve soruşturma süreci devam ediyor.
POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİN 128 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLİRKEN, GÖZALTINA ALINAN 1 ŞÜPHELİ ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.