Bist 100
10.895,25 1%
DOLAR
32,19 0,01%
EURO
34,97 -0,09%
ALTIN
2.491,84 -0,24%

Ben Bu Cihana Sığmazam Musa Taziyev kimdir, nereli, kaç yaşında? BBCS Musa'yı kim oynuyor, gerçek ismi ne?

Türk televizyonunun sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Musa Tasiyev karakterini canlandıran Cem Uçan, oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Peki, Cem Uçan kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Cem Uçan hakkında merak edilenler…

Yayın Tarihi: 19.12.2023 21:18
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 09:32

Ben Bu Cihana Sığmazam Musa Taziyev kimdir, nereli, kaç yaşında? BBCS Musa'yı kim oynuyor, gerçek ismi ne?

atv’nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, her hafta Salı akşamları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba yer alıyor. Dizide, Cezayir'in düşmanının sağ kolu olaran Musa Tasiyev karakterine Cem Uçan hayat veriyor.

bbcs

CEM UÇAN KİMDİR?

Cem Uçan, 23 Şubat 1987 tarihinde doğan Türk oyuncusudur. İlkokul ve ortaokul eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra lise eğitimi için Almanya'ya gitmiş ve tiyatro eğitimi almıştır. Daha sonra Türkiye'ye dönerek Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü başarıyla tamamlamıştır.

bbcs

Oyunculuk kariyerine 2009 yılında "Geniş Aile" dizisiyle adım atan Cem Uçan, birçok televizyon dizisi ve filmde başarılı performanslar sergilemiştir. "Küçük Sırlar", "Yerden Yüksek", "Aşkın Bedeli", "Filinta", "Payitaht Abdülhamid", "Kırmızı Oda" gibi projelerde rol almıştır.

Sinema kariyerinde de başarılı olan Cem Uçan, "Çakal", "Aşk Tesadüfleri Sever", "Sen Aydınlatırsın Geceyi", "Çekmeceler", "Deliormanlı", "Vurgun" gibi filmlerde önemli roller üstlenmiştir.

Oyunculuk performansıyla dikkat çeken Cem Uçan, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır. 2015 yılında "Filinta" dizisiyle Antalya Televizyon Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, 2016 yılında "Payitaht Abdülhamid" dizisiyle Yılın Yıldızları Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

bbcs

Cem Uçan'ın geniş bir hayran kitlesi bulunmakta ve Türkiye'nin sevilen oyuncularından biri olarak tanınmaktadır. Başarılı kariyeri, oyunculuk yeteneği ve katıldığı projelerle adından sıkça söz ettiren bir sanatçıdır.