Bist 100
10.218,58 0%
DOLAR
32,29 0,1%
EURO
34,82 -0,2%
ALTIN
2.431,91 -0,01%

Ben Bu Cihana Sığmazam Gülcan Barka kimdir, nereli, kaç yaşında? BBCS Erman'ın kızı Gülcan'ı kim oynuyor, gerçek ismi ne?

Türk televizyonunun sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Gülcan Barka karakterini canlandıran Serenay Aktaş, hem oyunculuğu hem de futbolculuğuyla ilgi çekiyor. Peki, Serenay Aktaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Serenay Aktaş hakkında merak edilenler…

Yayın Tarihi: 19.12.2023 20:38
Güncelleme Tarihi: 19.12.2023 20:52

Ben Bu Cihana Sığmazam Gülcan Barka kimdir, nereli, kaç yaşında? BBCS Erman'ın kızı Gülcan'ı kim oynuyor, gerçek ismi ne?

atv’nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, her hafta Salı akşamları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba yer alıyor. Dizide, Erman’ın kızı ve Emir Gardaşov'un eski sevgilisi olan Gülcan Barka karakterini ise Serenay Aktaş canlandırıyor. Serenay Aktaş, hem oyunculuğu hem de futbolculuğuyla izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki, Serenay Aktaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Serenay Aktaş hakkında merak edilenler…

bbcs

Serenay Aktaş kimdir?

Serenay Aktaş, 1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy’de dünyaya gelmiştir. Ailesinin sinema makinisti olan babası ve aşçı olan annesi arasında büyümüştür. Serenay Aktaş'ın bir abisi bulunmaktadır. Çocukluğunda futbolcu olma hayali kuran Aktaş, 15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbol kariyerine başlamıştır. Daha sonra sırasıyla Fatih Vatan Spor, 1207 Antalyaspor ve Beşiktaş'ta oynamış, santrafor mevkisinde görev alarak 39 maçta 35 gol kaydetmiştir. 2015 yılında televizyon dünyasına adım atan Aktaş, Survivor All Star yarışmasına katılmıştır.

bbcs

Oyunculuk kariyerine 2011 yılında "Kanıt" dizisinde rol alarak başlayan Serenay Aktaş, daha sonra "Arka Sıradakiler", "Türk Malı", "Yahşi Cazibe", "Kalbim Seni Seçti" ve "Alemin Kıralı" gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Ayşe Hatun karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında "Çılgın Dersane 3" filminde Merve karakteriyle sinema dünyasına adım atmıştır. 2015 yılında "Figüran" filminde başrol oynamıştır. 2023 yılında ise "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde Gülcan Barka karakterini canlandırmaya başlamıştır.

bbcs

Serenay Aktaş, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapmaktadır. Instagram'da 1.1 milyon, Twitter'da 28 bin takipçisi bulunmaktadır. Serenay Aktaş'ın sosyal medya hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

- Instagram: @serenayaktas

- Twitter: @serenayaktass

Başarılı oyuncu, futbolculuk kariyerinden televizyon ve sinema dünyasına geçiş yaparak geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır.Serenay Aktaş kaç yaşında? Serenay Aktaş, 1 Ekim 1993 doğumlu olup, 30 yaşındadır.

Serenay Aktaş nereli? Serenay Aktaş, aslen İstanbul’ludur.

Serenay Aktaş boyu kaç? Serenay Aktaş, 1.73 cm boyundadır.

bbcs

Serenay Aktaş kilosu kaç? Serenay Aktaş, 58 kg’dır.

Serenay Aktaş hangi burç? Serenay Aktaş, terazi burcudur.

Serenay Aktaş sevgilisi var mı? Serenay Aktaş, şu anda sevgilisi olduğuna dair bir açıklama yapmamıştır.