Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bebehum'dan yerli bebek sütü. Bebek sütünde dışa bağımlılığı azaltmayı hedefliyor!

Yenilikçi Bebehum bebek sütü, Düzce'nin meyveleriyle zenginleşiyor. Gürler Global AŞ'nin AR-GE destekli üretimi, bebek beslenmesinde milli bir dönemi başlatıyor.

Yayın Tarihi: 28.05.2024 16:03
Güncelleme Tarihi: 28.05.2024 16:03

Bebehum'dan yerli bebek sütü. Bebek sütünde dışa bağımlılığı azaltmayı hedefliyor!

Bebehum ile Yenilikçi Bebek Devam Sütü Çağı

Gürler Global AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gürler, "Misyonumuz, üstün kaliteli ürünlerimizle miniklerimizin büyümesine destek vermek ve ülkemizin bu alanda dışa bağımlılığını düşürmektir" dedi.

Anadolu'nun Bereketinden Gelen Sağlıklı Alternatif

İstanbul'un yenilikçi markası Bebehum, Düzce'nin verimli topraklarında yetişen meyvelerle, probiyotik açısından zengin ve hidrolize protein içeren devam sütünü üretiyor.

Bebehum, 5 bin metrekarelik çağdaş tesisinde başlattığı yerel üretimle, bebek devam sütü sektöründe milli bir devrim yaratmayı amaçlıyor. İleri teknolojiyle donatılmış fabrika, yenilikçi üretim süreçleri sayesinde ürünlerini hem iç piyasada hem de uluslararası alanda sunacak.

Gürler Global AŞ ve KOSGEB'in Tam Desteğiyle

2016'da kurulmuş ve geniş bir ürün yelpazesine sahip olan şirket, Gürler Global AŞ'nin desteği ve KOSGEB'in AR-GE ve inovasyon programlarıyla bu projeyi hayata geçirdi.

Ömer Gürler, yerli üretimle bebeklerin beslenmesine katkı sağlamanın yanı sıra, yıllık ortalama 110 milyon dolarlık cari açığı kapatmayı ve Türkiye'nin doğal kaynaklarını stratejik kullanarak uluslararası pazarda rekabet avantajı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Bebegen ile Stil ve Kaliteyi Buluşturuyor

Gürler Global AŞ'nin önde gelen markası Bebegen, bebek ve çocuk modasında kalite ve tarzı ailelerle buluşturuyor. E-ticaret ile başlayan yolculuğuna hızla büyüyerek perakende ve ihracat alanlarında devam ediyor.