Bayraktar AKINCI TİHA, BOZOK mühimmatı ile harekat halindeki hedefi tam isabetle vurdu
test ve entegrasyon
Bayraktar AKINCI TİHA, Baykar tarafından geliştirilen taarruzi insansız hava aracı (TİHA) olarak operasyonel yeteneklerini geliştirmeye ve farklı mühimmat entegrasyonlarını artırmaya devam ediyor. AKINCI, sahadaki görevlerini çeşitlendirmek için yeni silah sistemlerini test ediyor.
Gerçekleştirilen atışta Bayraktar AKINCI, TÜBİTAK SAGE tarafından yerli ve milli olarak üretilen BOZOK Lazer Güdümlü Minyatür Mühimmat ile harekat halindeki bir hedefi tam isabetle vurdu.
sosyal medya paylaşımı
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bayraktar AKINCI, BOZOK Mühimmatı Atış Testi, BOZOK Munition Firing Test Tam İsabet".
BAYRAKTAR AKINCI TİHA, BOZOK LAZER GÜDÜMLÜ MİNYATÜR MÜHİMMATI İLE HAREKAT HALİNDEKİ HEDEFİ TAM İSABETLE VURDU.