Bayburt’ta genç boksçulara bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

Yeşilay Bayburt Şubesi'nde Aydın Tuna Akgün boksçulara bağımlılık türleri, zararları, korunma yolları ve sağlıklı yaşamın spor başarısına etkisini anlattı.

Yayın Tarihi: 01.08.2026 10:17
Güncelleme Tarihi: 01.08.2026 10:17

Bayburt’ta genç boksçulara bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

Bayburt’ta boks sporcularına yönelik eğitim

Bayburt’ta, boks sporcularına yönelik düzenlenen eğitimde bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam konuları ele alındı. Programı Yeşilay Bayburt Şubesi organize etti ve sunumu Yeşilay Formatörü Aydın Tuna Akgün gerçekleştirdi.

Eğitimin odak noktaları:

Eğitim kapsamında bağımlılık türleri ile bunların birey ve toplum üzerindeki etkileri hakkında bilgilendirme yapıldı. Katılımcılara bağımlılıkların zararları ve korunma yolları detaylı şekilde aktarıldı; sağlıklı yaşam alışkanlıklarının önemi vurgulandı.

Yeşilay çalışmaları ve sporun rolü:

Programda ayrıca Yeşilay’ın faaliyetleri tanıtıldı ve sporun bağımlılıkla mücadelede oynadığı rol üzerinde duruldu. Eğitimin anlatımında, özellikle sağlıklı alışkanlıkların erken yaşta kazanılmasının bireysel gelişim ve sportif başarıya etkisine dikkat çekildi.

Eğitim, katılımcıların konuya ilişkin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi. Sporcuların farkındalığını artırmayı hedefleyen etkinlik, yerel düzeyde bağımlılıkla mücadele çalışmalarının bir parçası olarak kayda geçti.

BAYBURT’TA BOKS SPORCULARINA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ

BAYBURT’TA BOKS SPORCULARINA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.