Bayburt'ta esnaf camiası yasta: BESOB eski başkanının kızı hayatını kaybetti

BESOB eski Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları’nın kızı Şeyma Mevlütoğulları, kanser tedavisi gördüğü hastanede bugün vefat etti.

Yayın Tarihi: 03.08.2026 17:14
Güncelleme Tarihi: 03.08.2026 17:14

Bayburt'ta esnaf camiası yasta: BESOB eski başkanının kızı hayatını kaybetti

haberin özeti:

Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) eski Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları’nın kızı Şeyma Mevlütoğulları, uzun süredir gördüğü kanser tedavisi sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mevlütoğulları, Bayburt’ta Kızılay gönüllüsü olarak da biliniyordu.

cenaze töreni:

Şeyma Mevlütoğulları için Mevlana Camii’nde öğle vakti veya ikindi namazını müteakip tören düzenlendi. İbadetin ardından merhumeye son görev, ailesi ve yakınlarının katıldığı cenaze töreniyle yerine getirildi.

defin işlemi ve yerel etki:

Cenaze töreninin ardından Şeyma Mevlütoğullarının naaşı Kurt Deresi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ölümü, Bayburt’taki esnaf çevreleri ve gönüllü kuruluşlar arasında üzüntüyle karşılandı; yakınları ve tanıyanları başsağlığı dileklerini iletti.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!