Bayburt’ta DSİ yatırımları muhtarlarla istişare edildi
Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Bayburt’ta tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlar, kent merkezindeki ve köylerdeki muhtarlarla yapılan toplantıda ele alındı.
Toplantının içeriği ve katılım
DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi başkanlığındaki heyet, Bayburt merkez ve köylerinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya 60’a yakın muhtar katılım sağladı. Görüşmelerde, DSİ tarafından kent genelinde hayata geçirilen yatırımlar ile devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.
Gündemdeki öncelikler
Program çerçevesinde muhtarların köylerdeki içme suyu, sulama, taşkın koruma ve altyapı konularına ilişkin talepleri dinlendi. DSİ heyeti, mevcut yatırımların son durumu ve önümüzdeki dönemde planlanan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantı, kamu hizmetlerinin sahada daha etkin ve hızlı biçimde yürütülmesine katkı sağlama amacı taşıdı.
Valilik ziyareti
Program kapsamında Fatih Kişi ve beraberindekiler, Vali Mustafa Eldivan’ı makamında ziyaret etti. Valilik makamında yapılan görüşmede, DSİ yatırımlarında gelinen son durum üzerine değerlendirmeler gerçekleştirildi.
Toplantı ve ziyaretler, yerel düzeyde ihtiyaçların doğrudan yetkili kurumlara iletilmesi ve uygulamaya dönük planlamaların yerinde tartışılması bakımından önem taşıyor.
BAYBURT’TA DSİ YATIRIMLARI MUHTARLARLA İSTİŞARE EDİLDİ