Bayburt DKMP'nin yeni müdürü Halil Karaca göreve başladı

Halil Karaca, Bayburt DKMP müdürlüğüne atandı; Hasan Demirci'den görevi devraldı ve Vali Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 27.10.2026 14:11
Güncelleme Tarihi: 27.10.2026 14:11

Bayburt DKMP'nin yeni müdürü Halil Karaca göreve başladı

Bayburt DKMP'nin yeni müdürü Halil Karaca göreve başladı

Bayburt Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Müdürlüğü'nde görev değişimi yapıldı. Halil Karaca resmi olarak yeni müdürlük görevine başladı ve görevi, Samsun'a tayini çıkan Hasan Demirci'den devraldı.

göreve geliş ve devir teslim:

Atama sürecinin ardından Karaca'nın göreve gelişinde, kurum içi süreklilik ve Bayburt'taki doğa koruma faaliyetlerinin devamlılığı ön plana çıktı. Devralma sürecinde yapılan görüşmelerde, hizmetlerin aksamaması ve yerel uygulamaların koordineli yürütülmesi konularına vurgu yapıldı.

vali ziyareti ve kurumlar arası iş birliği:

Halil Karaca görevine başladıktan sonra Vali Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, geçmiş yıllarda uzun süre DKMP müdürü olarak görev yapan Alpaslan Katırcı da Karaca'ya eşlik etti. Görüşmede Bayburt'taki doğa koruma faaliyetleri ile kurumlar arası iş birliği imkanları ele alındı.

Vali Mustafa Eldivan, yeni müdür Halil Karaca'ya görevinde başarılar dileyerek yeni görevin hayırlı olmasını temenni etti. Taraflar, yerelde çevre ve doğal değerlerin korunmasına yönelik koordinasyonun güçlendirilmesi üzerinde mutabık kaldı.

SAĞDAKİ YENİ MÜDÜR HALİL KARACA, SOLDAKİ ESKİ MÜDÜRLERDEN ALPASLAN KATIRCI, ORTADAKİ VALİ MUSTAFA...

SAĞDAKİ YENİ MÜDÜR HALİL KARACA, SOLDAKİ ESKİ MÜDÜRLERDEN ALPASLAN KATIRCI, ORTADAKİ VALİ MUSTAFA ELDİVAN

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.