Batman Çayı'nda arama çalışmaları sonuç verdi
Bu sabah, Batman Çayı'nda akıntıya kapılan 14 yaşındaki Tuba Dursun'un cansız bedenine, suya düştüğü yerin birkaç metre ilerisinde ulaşıldı. Olay, dün Batman merkeze yakın çay yatağında meydana geldi.
olayın gelişimi:
Edinilen bilgiye göre, su kenarında bulunan iki kız çocuğundan Tuba Dursun, dengesini kaybederek çaya düştü. Akıntıya kapılan çocuk kısa sürede gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.
arama ve müdahale çalışmaları:
Bölgeye gönderilen Batman Belediyesi dalgıçları, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekipleri, AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri gün boyu su altında ve yüzeyde arama yaptı. Jandarma çay kenarında güvenlik önlemleri aldı.
Bu sabahki aramalarda ekipler, Tuba Dursun'un cansız bedenine ulaştı. Cenaze, otopsi işlemleri için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
BATMAN ÇAYI’NA DÜŞEREK AKINTIYA KAPILAN 14 YAŞINDAKİ TUBA DURSUN’UN CANSIZ BEDENİ, BU SABAH SUYA DÜŞTÜĞÜ YERİN BİRKAÇ METRE İLERİSİNDE BULUNDU.