Başkan Zekiye Tekin Pazaryeri'nde Parke Taşı Döşeyerek Sahada Örnek Oldu
Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde incelemek üzere saha çalışmasına katıldı ve uygulamalı müdahil olarak örnek bir belediyecilik yaklaşımı sergiledi.
Sahada uygulamalı inceleme
Başkan Tekin, parke taşı ustalarını şaşkına çeviren bir hareketle işçilere "kolay gelsin" diyerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından eldivenlerini taktı ve parke taşlarını teker teker yerine yerleştirerek çalışmalara doğrudan katkı sağladı.
Ustaların şaşkın bakışları arasında hummalı bir tempoyla çalışan Başkan Tekin, kısa sürede kaldırımın bir bölümünü tamamladı. Çalışmaları izleyen işçiler ve vatandaşlar, Tekin'in sahada aktif rol almasını takdirle karşıladı.
Açıklama
Başkan Tekin, "Biz Pazaryeri’ne hizmet etmeye geldik. Gerektiğinde taşı da dizeriz, gerektiğinde küreği de vururuz. Önemli olan vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak" dedi.
BAŞKAN TEKİN’DEN SAHADA ÖRNEK ÇALIŞMA