Başkan Şenol Polat’tan İHA Muhabiri Celal Dilsiz’e 10 Ocak’ta Elif Tablosu Hediye
Hediye takdimiyle yerel basının rolüne vurgu
Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan Aşkale İHA Muhabiri Celal Dilsiz'e anlamlı bir hediye takdim etti.
Başkan Polat, yaptığı açıklamada basının kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesindeki önemine vurgu yaparak, ilçede özveriyle görev yapan basın mensuplarının her zaman yanında olduklarını ifade etti. Bu özel gün kapsamında Dilsiz'e Elif tablosu hediye edildi.
İlçede uzun süredir gazetecilik faaliyetlerini sürdüren Celal Dilsiz, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı doğrultusunda yalnızca haber yapmakla kalmayıp, aynı zamanda Aşkale’nin tanıtımına da katkı sağlıyor. Dilsiz, ilçenin sosyal, kültürel ve güncel gelişmelerini kamuoyuna aktarmaya devam ediyor.
Hediyeden dolayı Başkan Polat’a teşekkür eden Celal Dilsiz, gazetecilik mesleğini kamu yararı gözeterek sürdürmeye devam edeceğini belirtti.
AŞKALE BELEDİYE BAŞKANI ŞENOL POLAT, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA İLÇEDE GÖREV YAPAN AŞKALE İHA MUHABİRİ CELAL DİLSİZ’E ANLAMLI BİR HEDİYE TAKDİM ETTİ.