Başkan Şeniz Doğan'dan 2026 Yeni Yıl Mesajı
Merkezefendi için hizmet, birlik ve adalet vurgusu
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2026 yılına ilişkin kararlılığını ve beklentilerini paylaştı. Başkan Doğan, ilçede yürütülen çalışmaların 2026'da da devam edeceğini belirterek hemşehrilere seslendi.
Doğan, 2026 yılında da Merkezefendi için en doğru, en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceklerini ifade etti ve ilçeyi birlikte daha da geliştirme hedefini vurguladı: "Biz Merkezefendililer büyük bir aileyiz. Her yıl olduğu gibi, yeni yılda da hep birlikte, ilçemizi daha da güzelleştirip geliştirmeye devam edeceğiz."
Başkan Doğan, 2025 yılında gerçekleştirilen hizmet ve projelerin değerlendirilerek, hemşehrilerin talepleri doğrultusunda 2026 hedeflerine hazır olunduğunu aktardı. Ayrıca, bütçeyi doğru kullanma ve insan odaklı, insana dokunur çalışmalar ilkelerinin yeni yılda da öncelik olmaya devam edeceğini kaydetti.
Dostluğun, barışın, sevginin, huzurun, hukuk ve adaletin olduğu bir yıl olmasını diliyorum, diyen Doğan, Merkezefendi için verilecek hizmetlerin yılmadan, yorulmadan sürdürüleceğini belirtti. Mesajında, ilçe sakinlerine ve tüm vatandaşlara içten yeni yıl dileklerini iletti.
Başkan Doğan, konuşmasını "Merkezefendi’miz gibi güzel ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyor, başta Merkezefendili hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyorum" sözleriyle sonlandırdı.
MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN, YENİ YIL DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.