Başkan Semih Balaban Kaynak Mahallesi’ndeydi
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, mahalle ziyaretleri kapsamında Kaynak Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette amaç, ilçede yürütülen hizmetleri yerinde görmek ve mahalle sakinlerinin taleplerini doğrudan dinlemek olarak açıklandı.
Ziyarete Eşlik Eden İsimler
Ziyarette Başkan Balaban’a Başkan Yardımcısı Haydar İzci, MAYEB Genel Müdürü İlhan Düzenli, MAYEB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Balkan, ilgili birim müdürleri ve Mahalle Muhtarı Adem Açık eşlik etti.
İnceleme Konuları ve Tespitler
Mahallede yapılan inceleme gezisinde park ve yeşil alan düzenlemeleri başta olmak üzere vatandaşların günlük yaşamını etkileyen pek çok konu değerlendirildi. Başkan Balaban, mahalle sakinleriyle yürüttüğü sohbetlerde ortaya çıkan ihtiyaç ve eksiklerin giderilmesi için çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını ifade etti.
Başkanın Mesajı ve İzlenecek Yol
Balaban, saha çalışmalarının önemine vurgu yaparak vatandaşların taleplerini yerinde tespit etmenin belediye için öncelikli bir yöntem olduğunu belirtti. Başkan, mahalle ziyaretlerini sürdürme kararlılığını vurgulayarak halkın desteği ve önerileriyle Yunusemre’yi birlikte daha güzel bir ilçe haline getireceğiz mesajını paylaştı.
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN MAHALLE ZİYARETLERİNE KAYNAK MAHALLESİ İLE DEVAM ETTİ. ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEN BAŞKAN BALABAN, "İLÇEMİZİ BİRLİKTE DAHA GÜZEL BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ" DEDİ.