Başkan Özel: Üretim ve kalkınmanın temelinde çiftçilerin alın teri var

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü mesajında çiftçilerin alın terinin üretim ve kalkınmanın temeli olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 14.05.2026 10:31
Güncelleme Tarihi: 14.05.2026 10:34

Başkan Özel: Üretim ve kalkınmanın temelinde çiftçilerin alın teri var

Başkan Özel: Üretimin ve kalkınmanın temelinde çiftçilerin alın teri var

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü mesajı

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, üretimin ve kalkınmanın temelinde çiftçilerin alın teri olduğunu vurguladı.

Başkan Özel, çiftçiliğin yalnızca bir meslek olmadığını, bunun büyük emek, sabır ve fedakârlık gerektiren kutsal bir görev olduğunu belirtti.

Bozdoğan’ın verimli topraklarının üreticilerin emeğiyle değer kazandığını ifade eden Özel, "Toprağa emek veren, alın teriyle üretimi büyüten tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum. Üreten ellerin emeğiyle Bozdoğan’ımız bereketlenmeye, toprağımız değer kazanmaya devam ediyor. Başta ilçemizdeki üreticilerimiz olmak üzere tüm çiftçilerimize bereketli, kazançlı ve sağlıklı bir sezon diliyorum." dedi.

Başkan Özel, tarımın ve üreticilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, çiftçilerin emeklerinin karşılığını aldığı bereketli bir yıl temennisinde bulundu.

BAŞKAN ÖZEL: "ÜRETİMİN VE KALKINMANIN TEMELİNDE ÇİFTÇİLERİN ALIN TERİ VAR"

BAŞKAN ÖZEL: "ÜRETİMİN VE KALKINMANIN TEMELİNDE ÇİFTÇİLERİN ALIN TERİ VAR"

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!