Başkan Çerçioğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda günün tarihî ve toplumsal önemine işaret etti.
Çerçioğlu'nun açıklamaları
Çerçioğlu, 19 Mayıs 1919'un Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak milletimizin istiklal mücadelesini başlattığı bir dönüm noktası olduğunu vurguladı ve bu günün bağımsızlık irademiz ile milli birliğimizin güçlü bir ifadesi olduğunu belirtti.
Başkan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanları rahmet ve minnetle andığını ifade etti.
Gençlere yönelik değerlendirmesinde Gençlerimiz'in bu büyük mirasın emanetçileri ve yarınlarımızın teminatı olduğunu kaydeden Çerçioğlu, yerel yönetim olarak gençlerin önünü açacak yatırımlara önem verdiklerini; özellikle eğitim, spor, bilim ve teknoloji alanlarında çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.
Mesajında milli birlik ve beraberlik vurgusunu yineleyen Başkan Çerçioğlu, daha güçlü bir Türkiye hedefi doğrultusunda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceklerini belirterek tüm hemşehrilerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladı.
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: "19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"