DOLAR
42,6 -0,04%
EURO
49,64 -0,14%
ALTIN
5.741,51 0,39%
BITCOIN
3.922.508,46 1,05%

Başkan Çerçioğlu, Kuyucak muhtarlarıyla yatırımları ve talepleri değerlendirdi

Başkan Özlem Çerçioğlu, Kuyucak muhtarlarıyla buluşarak ilçedeki yatırımları, planlanan projeleri ve muhtar taleplerini dinledi ve değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 10.12.2025 15:39
Güncelleme Tarihi: 10.12.2025 15:39

Başkan Çerçioğlu, Kuyucak muhtarlarıyla yatırımları ve talepleri değerlendirdi

Başkan Çerçioğlu, Kuyucak muhtarlarıyla yatırımları ve talepleri değerlendirdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuyucak ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda yerel hizmetlerin yürütülmesi ve ilçeye yönelik planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıya AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ bürokratları ile kurumların il temsilcileri de katıldı. Katılımcılar, Kuyucak ilçesinde gerçekleştirilen yatırımlar ile hayata geçirilmesi planlanan proje, çalışma ve hizmetleri ele aldı.

Mahalle muhtarlarının taleplerini ve görüşlerini dinleyen Başkan Çerçioğlu, Kuyucak’ta olduğu gibi Aydın’ın tüm ilçelerinde yatırımların, çalışmaların, projelerin ve hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Toplantıda öncelikler, uygulama takvimi ve koordinasyon mekanizmaları üzerinde duruldu.

Toplantıdan memnuniyet duyduklarını belirten muhtarlar, Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti ve ilçedeki hizmet süreçlerinin takip edileceğini vurguladılar.

Toplantının önemi

Bu tür toplantılar, belediye yönetimi ile mahalle temsilcileri arasında doğrudan iletişim kurularak yerel ihtiyaçların tespit edilmesine ve uygulamaya dönük adımların hızlandırılmasına hizmet ediyor. Toplantıda ele alınan taleplerin izlenmesi ve projelerin hayata geçirilmesi, ilçede hizmet sürekliliğinin sağlanması açısından önem taşıyor.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, KUYUCAK İLÇESİNDE GÖREVLERİNİ SÜRDÜREN...

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, KUYUCAK İLÇESİNDE GÖREVLERİNİ SÜRDÜREN MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, KUYUCAK İLÇESİNDE GÖREVLERİNİ SÜRDÜREN...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.