Başkan Çerçioğlu Efeler'de kanalizasyon hattı çalışmalarını başlattı
Altyapı yatırımı ve kapsamı
ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Efeler ilçesi 1593 Sokak'ta kanalizasyon hattı yapım çalışmalarına başlandı. Yeni yerleşimin bulunduğu bölgeye uzun yıllar hizmet verecek altyapı inşa ediliyor.
Yapım çalışmaları yüksek standartlarda malzeme ve tekniklerle sürdürülüyor; amaç, bölgeyi uzun yıllar boyunca güvenle hizmet alabilecek modern bir altyapıyla buluşturmaktır. Yatırımın toplam maliyeti 5 milyon 200 bin Türk Lirası olarak açıklandı.
Başkanın açıklamaları
Başkan Özlem Çerçioğlu, kent genelinde altyapı yatırımlarının süreceğini belirterek, 'Aydınımız için çalışmaya devam ediyoruz. 17 ilçemizin tamamında yatırımlarımızı eş zamanlı olarak hayata geçiriyor, hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz' ifadelerini kullandı.
ASKİ'nin yürüttüğü bu tür projeler, yeni yerleşim alanlarının hizmet standartını yükselterek uzun vadede daha sağlam ve sürdürülebilir bir altyapı sağlamayı hedefliyor.
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN ÖNCÜLÜĞÜNDE KENT GENELİNDE SÜRDÜRÜLEN ALTYAPI YATIRIMLARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.