Başakşehir’de motosikletli şüpheliler işyeri kurşunlaması sırasında suçüstü yakalandı

Başakşehir Bahçeşehir 2. Etap’ta gece motosikletle işyeri kurşunlayan 2 şüpheli, gece bekçilerinin müdahalesiyle suçüstü yakalandı; ölü veya yaralı yok.

Yayın Tarihi: 03.06.2026 17:03
Güncelleme Tarihi: 03.06.2026 17:07

Başakşehir’de motosikletli şüpheliler işyeri kurşunlaması sırasında suçüstü yakalandı

Başakşehir’de motosikletli şüpheliler işyeri kurşunlaması sırasında suçüstü yakalandı

Olay ve müdahale

Olay, sabaha karşı Başakşehir ilçesi Bahçeşehir 2. Etap’ta meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde daha önce tehdit aldığı söylenen bir işletmenin önüne gelen motosikletli 2 şahıs, işyerini silahla hedef aldı.

Durumu fark eden gece bekçileri, şahıslara dur ihtarında bulundu. Kaçmaya çalışırken bekçiler tarafından yakalanan şüpheliler, olay yerinde suçüstü yakalandı.

Son durum ve hukuki süreç

Olayda ölü veya yaralanan olmadığı bildirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildikleri öğrenildi.

Olayın yerel güvenlik personelinin müdahalesiyle hızlı şekilde kontrol altına alındığı, sürecin adli merciler tarafından yürütüldüğü ifade edildi.

BAŞAKŞEHİR'DE GECE SAATLERİNDE MOTOSİKLET İLE DÜKKAN KURŞUNLAYAN İKİ ŞÜPHELİ SUÇÜSTÜ...

BAŞAKŞEHİR'DE GECE SAATLERİNDE MOTOSİKLET İLE DÜKKAN KURŞUNLAYAN İKİ ŞÜPHELİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI.

BAŞAKŞEHİR'DE GECE SAATLERİNDE MOTOSİKLET İLE DÜKKAN KURŞUNLAYAN İKİ ŞÜPHELİ SUÇÜSTÜ...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.