Başakşehir'de marketten hırsızlık iddiası ve son anda kurtuluş
İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir marketten 10 adet şampuan alarak kaçtığı öne sürülen şahsın, iş yerinden çıkış anında trafikte kıl payı bir kazayı atlattığı bildirildi. Olay, Altınşehir Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi.
olayın gelişimi:
İddiaya göre şahıs markete girip raflardan 10 şampuanı alarak iş yerinden hızla ayrıldı. Market çalışanlarının peşinden kaçan şüpheli, kontrolsüz şekilde caddeye fırladı. O sırada yolda ilerleyen bir otomobil sürücüsü, kişinin yola atladığını fark ederek ani fren yaptı ve çarpma tehlikesi son anda önlendi.
Görgü tanıkları ve çalışanlar, şüphelinin kaçış yönüne işaret ederken olayın kısa süre içinde gerçekleştiğini ve panik havasının hâkim olduğunu aktardı. Olayla ilgili polis veya adli süreç hakkında resmi bir bilgi paylaşılmadı.
güvenlik kamerası görüntüleri:
Marketin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan görüntülerde, şahsın raflardan ürünleri alıp hızla dışarı çıktığı, ardından caddeye doğru koştuğu ve gelen otomobilin son anda durduğu anlar net biçimde görülüyor. Kayıtlarda, sürücünün fren yapma anı ve şüphelinin otomobilin önünden uzaklaşarak kaçmaya devam etmesi yer alıyor.
Görüntüler, olayın saniye saniye kaydedilmesi nedeniyle yaşanan tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi. İş yeri sahipleri ve çalışanlar bu tür olaylara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
Olayla ilgili soruşturma ve olası takip işlemleri hakkında yetkililerden henüz resmi açıklama gelmedi.
Başakşehir'de marketten şampuan çalan şüpheli kaçarken otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu