Bartın'da sağanak sonrası kavşakta çarpışma: 2 kişi araçta sıkıştı
Olayın gelişimi ve müdahale
Edinilen bilgiye göre Bartın Kutlubey Yazıcılar Köyü üstgeçit altındaki kavşakta, seyir halinde bulunan bir otomobil kavşaktan çıkan başka bir otomobile çarptı. Kazada araçta sıkışan 2 kişi için bölgeye çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Kaza sonucu sıkışan yaralılar, ekiplerin yürüttüğü kurtarma çalışmalarıyla çıkarıldı. Yaralılardan 18 yaşındaki U.E. ile 22 yaşındaki M.B.A. isimli şahıslar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
İddia edilen neden
Olay yerindeki ilk değerlendirmelere göre, seyir halindeki otomobil sürücüsünün yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramaması sonucu kavşaktan çıkan araca çarptığı ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma ve inceleme çalışmaları devam ediyor.
BARTIN'DA SEYİR HALİNDE BULUNAN BİR OTOMOBİL, KAVŞAKTAN ÇIKAN BAŞKA BİR OTOMOBİLE ÇARPTI. FECİ KAZADA, ARAÇTA SIKIŞAN 2 YARALI, EKİPLER TARAFINDAN KURTARILARAK HASTANEYE KALDIRILDI.