Bist 100
10.895,25 1%
DOLAR
32,19 0,03%
EURO
34,96 -0,12%
ALTIN
2.492,01 -0,24%

Banu Parlak’ın tasma ve ağırlıksız köpeği başka bir köpeği öldürdü

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Dilan-Engin Polat davasının ardından yeni bir olayla tekrar gündemde.

Yayın Tarihi: 25.03.2024 18:18
Güncelleme Tarihi: 25.03.2024 18:18

Banu Parlak’ın tasma ve ağırlıksız köpeği başka bir köpeği öldürdü

Sosyal medyada yayılan yeni görüntülerde Banu Parlak’ın köpeğinin başka bir köpeğe saldırdığı ve ölümüne neden olduğu öğrenildi! Diğer köpek saldırı nedeniyle kanlar içinde yatarken, sahibi isyan etti. 

Sitede sahibi tarafından tasma ile gezdirilen köpek, Banu Parlak’ın tasmasız ve ağızlıksız olarak dolaştırdığı köpeği tarafından öldürüldü. Görüntülerde site sakinlerinin köpekleri ayırmak için büyük bir çaba gösterdiği de görülürken, yaşanan olay sonrasında köpeğin sahibinin şikayeti üzerine Banu Parlak ifadeye çağrıldı. 

Ölen köpeğin isminin Leo olduğu öğrenilirken, sahipleri ikiz kardeşlerden Yasemin Kılıç olanları birebir şu ifadelerle anlattı: 

"Banu Parlak'ın köpeği... Hiçbir önlem almadan tamasız, ağızlıksız, hiçbir önlemi olmadan bile isteye bahçesinin kapısını açarak Leo'nun üstüne saldırttı. Benim köpeğim öldü." 

Diğer ikiz kardeş Emin Kılıç ise şu ifadeleri kullandı: 

"Bizim canımız gitti, benim canım gitti. Banu Parlak'ın köpeği. Ama onlar 'Benim değil' diye uydurmasını bilecek ama Allah biliyor. Bir insan bu kadar mı vicdansız olur?" 

Banu Parlak’tan açıklama geldi 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Banu Parlak, komşularının köpeğine (Drago) şiddet uygulaması üzerine hayvanın saldırganlaştığını söyledi. Amacının sadece Leo ile oynamak olduğunu söyleyen Banu Parlak, saldırıdan kısa süre önce Drago ile kendi kızının yer aldığı bir videoyu paylaştı. Videoya da not olarak köpeğinin tehlikeli olmadığı notunu düştü. İşte Banu Parlak'ın tüm açıklaması: 

banu parlak