Bandırmaspor - Sarıyer: 34. haftada golsüz eşitlik ve teknik değerlendirmeler

Bandırmaspor ve Sarıyer 34. haftada 0-0 berabere kaldı. Mustafa Gürsel ve Servet Çetin maç temposu ve hücumdaki fırsat eksikliğini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 07.04.2026 19:57
Güncelleme Tarihi: 07.04.2026 20:03

Bandırmaspor - Sarıyer: 34. haftada golsüz eşitlik ve teknik değerlendirmeler

Bandırmaspor - Sarıyer: Trendyol 1. Lig 34. hafta sonucu ve teknik değerlendirmeler

Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında Bandırmaspor, konuk ettiği Sarıyer ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında her iki teknik direktör de maçın detaylarını ve takımlarının performansını değerlendirdi.

Bandırmaspor cephesi

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel, maç temposunun takıma etkisine dikkat çekti. Gürsel, "Zorlu bir haftadan geçiyoruz. Kısa sürede üst üste üç maç oynadık. Farklı saha ve hava şartlarında mücadele ettik. Bu da ister istemez oyuncularımızın performansını etkiliyor. Buna rağmen sahada mücadele eden bir takım vardı. Oyuncularımızın çabası önemli ancak hedeflerimize ulaşmak için özellikle hücumda daha etkili olmamız gerekiyor. Bu tip maçlarda yakaladığımız fırsatları değerlendiremezsek istediğimiz sonuçları almak zorlaşıyor" ifadelerini kullandı.

Sarıyer cephesi

Sarıyer Teknik Direktörü Servet Çetin ise oyun planlarının sahaya yansıdığını vurguladı: "Maçın başından sonuna kadar aslında istediğimiz birçok şeyi yaptık. Deplasman takımı olarak sahada doğru konumlandık ve oyunu kontrol etmeye çalıştık. Özellikle hücumda net pozisyonlar yakaladık. Bugün kazanabileceğimiz bir maçtı. Ancak son paslarda ve final vuruşlarında istediğimiz kaliteyi ortaya koyamadık. Biraz daha becerili olabilseydik, sonuç farklı olabilirdi. Eğer bir gol bulabilseydik, Bandırmaspor daha fazla risk almak zorunda kalacaktı. Bu da bize arkada daha fazla alan ve pozisyon fırsatı doğuracaktı. Ama dediğim gibi, sonuca gidemeyince maç golsüz tamamlandı".

MUSTAFA GÜRSEL

MUSTAFA GÜRSEL

SERVET ÇETİN

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!