Banaz'da saman yüklü tır yol kenarına devrildi: sürücü ağır yaralandı

Uşak’ın Banaz ilçesinde saman yüklü tırın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmesi sonucu A.Ö. ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 12.09.2026 07:13
Güncelleme Tarihi: 12.09.2026 07:13

Banaz'da saman yüklü tır yol kenarına devrildi: sürücü ağır yaralandı

kaza detayları:

Uşak’ın Banaz ilçesinde saman yüklü bir tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Kaza, Afyonkarahisar-Uşak karayolu yakınlarındaki Gedikler köyü mevkiinde meydana geldi.

araç ve konum bilgileri:

Kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarına devrilen saman yüklü tırın sürücüsü olarak kayıtlara geçen kişinin A.Ö. (50) olduğu belirtildi. Tırın plakasının 06 HB 2941 olduğu bildirildi.

müdahale ve sağlık durumu:

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, yaralının hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

UŞAK’IN BANAZ İLÇESİNDE SAMAN YÜKLÜ TIRIN DEVRİLMESİ SONUCU SÜRÜCÜ YARALANARAK HASTANEYE...

UŞAK’IN BANAZ İLÇESİNDE SAMAN YÜKLÜ TIRIN DEVRİLMESİ SONUCU SÜRÜCÜ YARALANARAK HASTANEYE KALDIRILDI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.