DOLAR
42,93 -0,04%
EURO
50,58 -0,08%
ALTIN
6.036,68 -1,04%
BITCOIN
3.765.067,68 -0,68%

Balıkesir Gönen'de Jandarma, Firari Hükümlüyü Operasyonla Yakaladı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gönen'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.B.'yi teknik ve fiziki takip sonucu yakalayıp tutukladı.

Yayın Tarihi: 30.12.2025 10:44
Güncelleme Tarihi: 30.12.2025 10:44

Balıkesir Gönen'de Jandarma, Firari Hükümlüyü Operasyonla Yakaladı

Balıkesir Gönen'de Jandarma, Firari Hükümlüyü Operasyonla Yakaladı

Operasyon ve yakalama süreci

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Gönen ilçesinde bir operasyon düzenledi.

Gönen İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından oluşturulan özel ekip, hakkında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.B. (26) isimli firari hükümlünün yakalanması için teknik ve fiziki takip başlattı.

Söz konusu şahsın hakkında bulunan suçlar arasında Hırsızlık, Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak ile Tutuklu veya Hükümlünün Kaçması yer alıyor ve hakkında kesinleşmiş ceza tutarı 18 yıl 36 ay 65 gün olarak bildirildi.

Ekipler, şahsın Gönen ilçesi Sarıköy Mahallesi'ne geleceği bilgisini alarak adli makamlarla koordinasyon içinde operasyonu gerçekleştirdi. Yapılan operasyon sonucu yakalanan firari hükümlü, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayda jandarma ekiplerinin teknik ve fiziki takip yöntemlerini bir arada kullanarak koordineli çalışma yürüttüğü belirtildi.

BALIKESİR’DE JANDARMADAN FİRARİ HÜKÜMLÜYE SUÇ ÜSTÜ OPERASYON

BALIKESİR’DE JANDARMADAN FİRARİ HÜKÜMLÜYE SUÇ ÜSTÜ OPERASYON

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.