Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, Kırsal Köseler Mahallesi'nde meydana gelen yangında 15 ev kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenememiş olup, olay yerinde başlatılan incelemeler sürmektedir.
Mahallede bir evden başlayan yangın, kısa sürede çevredeki evlere sıçratarak büyük bir hasara yol açtı. Yangının ardından, bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Yangına müdahale amacıyla, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri karadan, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı bir helikopter ise havadan destek verdi. Yangın, mahalle sakinlerinin de katıldığı mücadelenin ardından kontrol altına alındı.
Olayla ilgili daha fazla bilgi edinilmesi beklenirken, yerel yetkililer zarar gören aileler için destek önlemlerinin planlandığını duyurdu.
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde çıkan yangında 15 ev kullanılamaz hale geldi.
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde çıkan yangında 15 ev kullanılamaz hale geldi.