Balıkesir'de ot ve çöp yangını mahalleyi tehdit etti

Balıkesir Karesi'de çıkan ot ve çöp yangını rüzgarla yayıldı; Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 4 araç ve 9 personelle müdahale edip yangını mahalleye sıçramadan söndürdü.

Yayın Tarihi: 06.07.2026 09:28
Güncelleme Tarihi: 06.07.2026 09:28

Balıkesir'de ot ve çöp yangını mahalleyi tehdit etti

Balıkesir'de ot ve çöp yangını mahalleyi tehdit etti

Balıkesir'in Karesi ilçesine bağlı Kuvayı Milliye Mahallesi'nde, Çakmak Caddesi yakınlarındaki bir sitenin yan tarafında bulunan otluk ve çöp atıklarının bulunduğu alanda nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı.

Müdahale ve durum

İhbar üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi sevk edildi. Ekipler yangına 4 araç ve 9 personel ile müdahale etti. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler, yakınlardaki binaları tehdit etti.

Ekiplerin yoğun çalışması sonucu, binaları tehdit eden ot ve çöp yangını mahalleye sıçramadan söndürüldü.

Olay sonrası site sakinleri, müdahale eden itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

İHBAR ÜZERİNE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ YANGINA 4 ARAÇ VE 9 PERSONEL İLE MÜDAHALE...

İHBAR ÜZERİNE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ YANGINA 4 ARAÇ VE 9 PERSONEL İLE MÜDAHALE ETTİ.

İHBAR ÜZERİNE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ YANGINA 4 ARAÇ VE 9 PERSONEL İLE MÜDAHALE ETTİ. KISA...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.