
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, gece bekçisi olarak görev yapan Cengizhan Kabak (78), bir inşaattan düşerek hayatını kaybetti. Olay, Eroğlan Mahallesi 57. Alay Caddesi'nde bulunan inşaatta meydana geldi.
Gece saatlerinde, inşaata gelen işçiler, havalandırma boşluğunda hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark ederek durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde, Kabak'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kabak'ın cesedini Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.
Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve aksiyon.com.tr editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde gece bekçisi olarak görev yaptığı inşaattan düşen kişi, hayatını kaybetti. Bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde gece bekçisi olarak görev yaptığı inşaattan düşen kişi, hayatını kaybetti. Bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.