Balıkesir'de Baykuş Kurtarma Operasyonu
Balıkesir'in Karesi ilçesinde, havalandırma boşluğuna düşen bir baykuş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, Paşaalanı Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti.
Baykuşun Mahsur Kaldığı An
Yaralı veya tehlikede olduğunu fark eden apartman sakinleri, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Gelir gelmez olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi Karesi İtfaiye Grup Amirliği, baykuşu kurtarmak için yoğun bir çaba gösterdi.
Başarıyla Kurtarılan Baykuş
Uzun uğraşlar sonucunda baykuş, mahsur kaldığı yerden alındı. Kurtarma işleminin ardından çekilen fotoğraflarda baykuşun "gülümseyen" yüz ifadesi dikkat çekti. Herhangi bir yarası olmadığı tespit edilen baykuş, Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Balıkesir'in Karesi ilçesinde bir binanın havalandırma boşluğuna düşerek mahsur kalan baykuş, itfaiye ekibince kurtarıldı.
Balıkesir'in Karesi ilçesinde bir binanın havalandırma boşluğuna düşerek mahsur kalan baykuş, itfaiye ekibince kurtarıldı.