TKİ Tavşanlı Linyitspor 2 Eylülspor'u 2-0 mağlup etti
Maç özeti
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 12. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, Ada Stadı'nda Eskişehir temsilcisi 2 Eylülspor ile karşılaştı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi ekip, 6. dakikada İbrahim Zeytin'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını sürdüren Linyitspor, 21. dakikada Ayberk'in golüyle farkı ikiye çıkardı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Linyitspor, mücadeleyi de aynı skorla tamamladı.
Teknik Direktörün değerlendirmesi
Maç sonu açıklamalarda bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ahmet Yakak, takımıyla gurur duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: "İki haftadır sahada çok iyi mücadele eden bir takımımız var. Bugün çok iyi bir ilk yarı oynadık ve skoru aldık. İkinci yarıda oyunu biraz daha kontrolümüzde tutarak bitirdik. 2-0 kazandığımız için çok mutluyuz. Önümüzde uzun bir süreç var. Sezon başında da söylemiştim; Allah nasip ederse o şampiyonluk bayrağını sahanın ortasına dikmek istiyoruz. İstekle çalışmaya ve mücadele etmeye devam ederek Linyitspor’u hak ettiği yere getireceğiz."
Taraftar katkısı
Ada Stadı'nı dolduran kırmızı-siyahlı taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarına destek verdi. Kulübün en büyük taraftar grubu Tavşanlı Tayfa, maçın sonunda futbolcuları tribünlere çağırarak galibiyeti kutladı.
BÖLGESEL AMATÖR LİG 5. GRUP 12. HAFTASINDA TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR, SAHASINDA 2 EYLÜLSPOR'U 2-0 MAĞLUP ETTİ.