Bakan Güler, Edirne’de 9’uncu Hudut Tugay Komutanlığı’nda Mehmetçikle bayramlaştı
Bölgedeki denetimler ve komutanlarla yapılan değerlendirmeler
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kurban Bayramı'nı Mehmetçiklerle birlikte karşılamak üzere Edirne'de konuşlu 9’uncu Hudut Tugay Komutanlığı'nı ziyaret etti.
Ziyarette, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve 1’inci Ordu Komutanı Orgeneral Bahtiyar Ersay da yer aldı. Heyet, birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Bakan Güler ve beraberindekiler, görev başındaki personelle bir araya gelerek bayramlaştı ve Mehmetçiklerle sohbet etti. Ziyaret sırasında yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi alındı, yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Denetimler sonrasında Bakan Güler, tespit edilen konulara ilişkin talimatlar verdi ve sahadaki ihtiyaca yönelik değerlendirmelerin devam edeceğini belirtti.
Bu tür bayram ziyaretleri, birliklerin moral ve motivasyonuna katkı sağlarken aynı zamanda yöneticilerin sahadaki uygulamaları yerinde görmesine imkan veriyor. Ziyaret, hem bayramlaşma hem de denetim boyutuyla planlı bir inceleme niteliği taşıdı.
MİLLÎ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER, KURBAN BAYRAMI’NI MEHMETÇİKLERLE BİRLİKTE KARŞILAMAK ÜZERE EDİRNE’DEKİ 9’UNCU HUDUT TUGAY KOMUTANLIĞI’NDA İNCELEME VE DENETLEMELERDE BULUNUP, MEHMETÇİK İLE BAYRAMLAŞTI.