Bakan Güler'den diplomasi mesaisi Ankara'daki Malezya resepsiyonunda

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da düzenlenen Malezya Milli Günü resepsiyonuna katıldı; yanında Ercüment Tatlıoğlu ve Rafet Dalkıran da vardı.

Yayın Tarihi: 25.09.2026 21:40
Güncelleme Tarihi: 25.09.2026 21:40

Bakan Güler'den diplomasi mesaisi Ankara'daki Malezya resepsiyonunda

Bakan Güler Ankara'daki resepsiyona katıldı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Malezya Milli Günü dolayısıyla başkent Ankara'da düzenlenen resepsiyona katıldı. Etkinlik, Türkiye ile Malezya arasındaki resmi ilişkiler çerçevesinde gerçekleştirilen protokol programları arasında yer aldı.

Katılımcılar ve protokol:

Törene, Bakan Güler'in yanı sıra Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Rafet Dalkıran da katıldı. Üst düzey askeri temsilcilerin hazır bulunması, etkinliğin resmî protokol niteliğini güçlendirdi.

Etkinliğin çerçevesi:

Resepsiyon, iki ülke arasındaki diplomatik temasların ve karşılıklı temsilin sürdürüldüğünü gösteren bir platform oldu. Katılım, askeri kademenin dış ilişkilerdeki rolüne işaret ederken, resepsiyon vesilesiyle kurulan temaslar protokol ilişkilerinin devamına zemin hazırladı.

Yaşar Güler ile birlikte gelen komuta kademesinin varlığı, etkinliğin hem siyasi hem de askeri düzeyde önem taşıdığını ortaya koydu. Ankara'daki resepsiyon, Malezya Milli Günü'nün resmî kutlamalarından biri olarak kayda geçti.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER, MALEZYA MİLLİ GÜNÜ DOLAYISIYLA ANKARA’DA DÜZENLENEN RESEPSİYONA...

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER, MALEZYA MİLLİ GÜNÜ DOLAYISIYLA ANKARA’DA DÜZENLENEN RESEPSİYONA KATILDI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.