Bakan Fidan, Venezuela dışişleri bakanıyla New York'ta görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM 81. Genel Kurulu sırasında 25 Eylül'de New York'ta Venezuela Dışişleri Bakanı Felix Plasencia Gonzales ile görüştü.

Yayın Tarihi: 26.09.2026 03:03
Güncelleme Tarihi: 26.09.2026 03:04

Bakan Fidan, Venezuela dışişleri bakanıyla New York'ta görüştü

Bakan Fidan ve Venezuela dışişleri bakanı New York'ta bir araya geldi

görüşmenin çerçevesi:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler 81. Genel Kurulu yüksek düzeyli haftası kapsamında 25 Eylül'de New York'ta Venezuela Dışişleri Bakanı Felix Plasencia Gonzales ile bir araya geldi.

görüşmenin içeriği:

Toplantıda taraflar arasında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

diplomatik bağlam:

Görüşme, BM 81. Genel Kurulu yüksek düzeyli haftası marjında gerçekleşti ve iki ülke ilişkilerinin ele alındığı kısa süreli temaslardan biri olarak kayda geçti.

BAKAN FİDAN,  VENEZUELA DIŞİŞLERİ BAKANI FELİX PLASENCİA GONZALES İLE BİR ARAYA GELDİ

BAKAN FİDAN, VENEZUELA DIŞİŞLERİ BAKANI FELİX PLASENCİA GONZALES İLE BİR ARAYA GELDİ

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.