Bahçelievler'de pazarcı kamyoneti yokuşta havaya kalktı
Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi'nde semt pazarına mal taşıyan bir kamyonet, dik yokuşu tırmanmaya çalışırken aşırı yük nedeniyle ön tekerlekleri havaya kalktı ve yolda asılı kaldı. Olay anı, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.
Vatandaşların müdahalesi ve sıra dışı çözüm
Kamyonetin ön kısmının havada asılı kaldığını gören çevredeki vatandaşlar ve araç sahipleri, aracı yere indirmek için hemen müdahale etti. Bir grup kişi, aracı kendi yöntemleriyle denemek amacıyla tavana ve ön tampona çıkarak zıpladı; bu girişim hem şaşkınlık hem de kısa süreli gülümsemeye yol açtı.
Yük boşaltıldı, araç yoluna devam etti
Vatandaşların zıplayarak ağırlık yapma çabası kamyoneti indirmeye yetmeyince araç sahipleri, soruna çözümü yükün bir kısmını boşaltmakta buldu. Kamyonetin arkasındaki pazarlık malzemelerinden bir kısmı sokak üzerine indirildi; yük hafifleyince ön tekerlekler yeniden yere bastı ve kamyonet, yükün bir kısmını bıraktıktan sonra normal seyrine devam etti.
Olayın görüntüleri çevredeki kişiler tarafından kaydedildi ve kamyonetin havada asılı kalma, vatandaşların tavan ve tampon üzerinde zıplama anları kayıtlarda yer aldı.
Pazarcı kamyoneti şaha kalktı, vatandaşlar üstünde zıpladı: O anlar kamerada