Bağcılar'da uyuşturucu bulundurulan adreste 5 kişi tutuklandı
Operasyon ve gözaltılar
Bağcılar Bağlar Mahallesi'nde, geçtiğimiz günlerde bir adreste uyuşturucu madde bulundurulduğu ve çeşitli suçlardan arama kararı bulunan şahısların saklandığının tespit edilmesi üzerine Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Düzenlenen operasyonda, tespit edilen şüpheliler ve onlarla bağlantılı olduğu değerlendirilen şahıslar olmak üzere 6 şüpheli gözaltına alındı.
Operasyon düzenlenen adreste, haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheliler N.D. (25), V.T. (39) ve E.B. (28) gözaltına alındı. Ekiplerin çalışmaları sonucu, aynı binada farklı dairelerde oturan S.K. (26), S.A. (26) ve R.Y. (22) de yakalandı.
Ele geçirilen deliller ve adli süreç
Ele geçirilenler: adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 16 gram kokain, 13 gram uyuşturucu hammadde, 34 gram uyuşturucu sıvı hammadde, 5 parça halinde toplam bin 480 içimlik uyuşturucu hammadde emdirilmiş peçete, 1 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet fişek ile 8 adet cep telefonu ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslardan N.D., V.T., E.B., S.K. ve S.A. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli R.Y. ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.
BAĞCILAR’DA, POLİS EKİPLERİNCE BİR ADRESTE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURULDUĞU VE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARAMA KARARI BULUNAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA, TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİLER VE O KİŞİLERLE BAĞLANTILI OLDUĞU DEĞERLENDİRİLEN 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI. ŞÜPHELİLERDEN 5’İ TUTUKLANDI.