Bafra'da bıçaklı kavga: Emir Efendi Mahallesi'nde bir kişi ağır yaralandı

Samsun'un Bafra ilçesi Emir Efendi Mahallesi Katip Sokak'ta çıkan kavgada H.Ç. sağ göğsünden bıçaklandı, ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 04.04.2026 20:01
Güncelleme Tarihi: 04.04.2026 20:01

Bafra'da bıçaklı kavga: Emir Efendi Mahallesi'nde bir kişi ağır yaralandı

Bafra'da bıçaklı kavga: Emir Efendi Mahallesi'nde bir kişi ağır yaralandı

Olayın gelişimi ve müdahale

Samsun'un Bafra ilçesinde, Emir Efendi Mahallesi Katip Sokak'ta meydana gelen kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. Edinilen bilgilere göre U.Ş. ile H.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve H.Ç. sağ göğsüne aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, öncelikle Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından durumu ciddiyetini koruyan H.Ç., ileri tetkik ve tedavi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

Soruşturma

Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri ve ilgili birimler tarafından inceleme başlatıldı. Soruşturma kapsamında olayın çıkış nedeni, tarafların ifadeleri ve olay anına ilişkin diğer bulgular değerlendiriliyor. Yetkililerden konuya ilişkin henüz ek bir açıklama yapılmadı.

SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE ÇIKAN KAVGADA BİR KİŞİ BIÇAKLANARAK YARALANDI.

SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE ÇIKAN KAVGADA BİR KİŞİ BIÇAKLANARAK YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.