Baca yangını itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü

Yenişehir Mahallesi Başak Sokak'ta bir binanın baca kısmında çıkan yangın, vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle hızlıca söndürüldü.

Yayın Tarihi: 16.09.2026 09:48
Güncelleme Tarihi: 16.09.2026 09:52

Baca yangını itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü

baca yangını kontrol altına alındı

Bingöl'de bir binanın çatı bölümünde, Yenişehir Mahallesi Başak Sokak adresindeki yapının baca kısmında yangın çıktı. Yangını fark edenler durumu bildirince olay yerine ekipler sevk edildi.

olay yeri ve müdahale:

İhbarın ardından sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı. Ekipler, yangını büyümeden söndürmek için çatıya yöneldi ve alevlerin diğer bölümlere sıçramasını önleyecek müdahaleleri gerçekleştirdi.

çalışma ve sonuç:

Yoğun çaba sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Müdahale sonucunda yangının daha fazla alana yayılmasının önüne geçildi ve olayla ilgili başka ayrıntılar yetkililerce paylaşılmadı.

BİNGÖL'DE BİR BİNANIN BACA KISMINDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN...

BİNGÖL'DE BİR BİNANIN BACA KISMINDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.