Etkinlik detayları
Küçükçekmece Belediyesi, Babalar Günü dolayısıyla babalar ve çocuklarına yönelik Dolmabahçe Sarayı gezisi ve "Babamla El Ele Rotamız Küçükçekmece" kürek etkinliği düzenledi. Etkinliklere yaklaşık 250 kişi katıldı.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen gezide babalar ve çocukları profesyonel rehberler eşliğinde İstanbul’un önemli simgelerinden biri olan Dolmabahçe Sarayını keşfetti. İki hafta boyunca pazar günleri düzenlenen gezide ikramlar yapıldı ve Babalar Günü’ne özel hediye verildi.
Ayrıca Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Kürek ve Kano Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen kürek etkinliği de renkli görüntülere sahne oldu.
Katılımcı görüşleri
Geziye kızı Nefes Güzeloğlu ile katılan Erdoğan Güzeloğlu, "Gezi çok güzel düşünülmüş bu özel günde kızımla birlikte çok güzel vakit geçirdik, günümüzü kutladık. Çocukların okulları, bizim de işlerimiz dolayısıyla her zaman birlikte vakit geçiremiyoruz. Belediyemizin bizleri de düşünüp böyle bir günde böyle bir etkinlik düzenlemesi çok güzeldi. Başta Belediye Başkanımız Kemal Çebi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu tarz etkinliklerin devamını talep ediyorum" dedi.
Babasıyla birlikte geziye katılmaktan çok keyif aldığını söyleyen Nefes Güzeloğlu ise, "Dolmabahçe Sarayı’na ilk kez geliyorum ve bunun Babalar Günü’ne denk gelmesi, babamla birlikte gezmek ayrıca anlamlı oldu. Babamla çok keyifli bir gün geçirdik ve güzel bir anı oldu. Başta babamın olmak üzere tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun" dedi.
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ, BABALAR GÜNÜ DOLAYISIYLA BABALAR VE ÇOCUKLARINA YÖNELİK DOLMABAHÇE SARAYI GEZİSİ VE ‘’BABAMLA EL ELE ROTAMIZ KÜÇÜKÇEKMECE’’ KÜREK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.