Ayvalık’ta Ali Çetinkaya Mahallesi’nde doğalgaz sonrası yol onarım çalışmaları sürüyor

Ayvalık Belediyesi, Ali Çetinkaya Mahallesi'nde doğalgaz altyapısı nedeniyle bozulan yolların bakım ve onarımına devam ediyor; 3. etapla yaklaşık 6 bin hane doğalgaza kavuşacak.

Yayın Tarihi: 27.05.2026 10:30
Güncelleme Tarihi: 27.05.2026 10:35

Ayvalık’ta Ali Çetinkaya Mahallesi’nde doğalgaz sonrası yol onarım çalışmaları sürüyor

Ayvalık’ta Ali Çetinkaya Mahallesi’nde yol onarım çalışmaları sürüyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde belediye ekipleri, Ali Çetinkaya Mahallesi’nde doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ekiplerden bilgi aldı ve ilerleme hakkında değerlendirmede bulundu.

Çalışmaların kapsamı

Başkan Ergin, Ali Çetinkaya Mahallesi'nde devam eden doğalgaz 3. etap çalışmaları kapsamında yaklaşık 6 bin hane daha doğalgaz konforu ve güveniyle buluşacağını belirtti. Projede toplam 25 kilometrelik hattın 18 kilometresinin tamamlandığını açıkladı.

Ergin, çalışmaların tamamlandığı bölgelerde yol yapım ve düzenleme faaliyetlerinin eş zamanlı olarak yürütüldüğünü vurguladı. Doğalgaz çalışmalarında güvenlik açısından belirli teknik sürelerin beklenmesinin önemine dikkat çekerek, "Süreç tamamlanır tamamlanmaz yollarımızda hızlı şekilde tamirat ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Asfalt Plent Tesisimizin kurulmasıyla mahallelerin daha modern ve konforlu bir üst yapıya kavuşmasının hedeflendiği belirtildi.

İş birliği ve vatandaş bilgilendirmesi

Ergin, çalışmaların AKSA Doğalgaz iş birliğiyle etap etap sürdürüleceğini vurguladı ve süreç sırasında yaşanan geçici sıkıntılar nedeniyle vatandaşlardan anlayış ve sabır talep etti. Doğalgaz süreciyle ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların AKSA Doğalgaz’ın 444 4 187 numaralı çağrı merkezine ulaşabilecekleri ifade edildi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEN AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN, EKİPLERDEN BİLGİ ALDI.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEN AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN, EKİPLERDEN BİLGİ ALDI.

AYVALIK İLÇESİNDE BELEDİYE, ALİ ÇETİNKAYA MAHALLESİ'NDE DOĞALGAZ ALTYAPI ÇALIŞMALARI NEDENİYLE...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.