Aynur Kanbur cinayetinde üç şüpheli tutuklandı

Şişli Fulya'da 24 Mart 2016'da öldürülen Aynur Kanbur soruşturmasında B.G., F.K. ve S.K. tutuklandı.

Yayın Tarihi: 12.06.2026 20:03
Güncelleme Tarihi: 12.06.2026 20:07

Aynur Kanbur cinayetinde üç şüpheli tutuklandı

Aynur Kanbur cinayetinde üç şüpheli tutuklandı

Olay ve soruşturma

Şişli Fulya'da bulunan evinin önünde 24 Mart 2016 tarihinde silahlı saldırıya uğrayan, Mezdeke grubu üyesi Aynur Kanbur'un öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

Soruşturma kapsamında emniyet tarafından gözaltına alınan şüphelilerin isimleri B.G., F.K. ve S.K. olarak bildirildi.

Gözaltı ve tutuklama süreci

Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildikleri kaydedildi.

Savcılık işlemlerinin ardından şüpheliler nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı ve hakimlik, B.G., F.K. ve S.K.'nin tutuklanmasına karar verdi.

Aynur Kanbur cinayetinde 3 şüpheli tutuklandı

Aynur Kanbur cinayetinde 3 şüpheli tutuklandı

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.