Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Beğerli Mahallesi'nde su sorununu yerinde inceledi
Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Ayhan Temiz ve beraberindeki heyet, Nazilli'nin Beğerli Mahallesindeki tarım arazilerinde saha incelemelerinde bulunarak bölgedeki su kaynakları ve kullanımına ilişkin bilgi aldı.
Saha incelemesinde gözlemler
Ziyaret sırasında heyet, tarım arazilerinin mevcut su temini durumunu yerinde değerlendirerek üreticilerden ve sahadaki paydaşlardan bilgi edindi. İnceleme, tarımsal üretimi etkileyen su sıkıntılarının somut koşullarının tespitine odaklandı.
Görüşmeler ve değerlendirilen konular
Saha çalışması çerçevesinde heyet, Bozdoğan ilçesinde faaliyet gösteren bir balık yetiştiricilik tesisi sahibi ile ve Beğerli Mahalle Muhtarı ile bir araya gelerek su kaynaklarının kullanımı, yaşanan sıkıntılar ve bunların tarımsal üretime etkileri üzerine değerlendirmeler yaptı. Taraflar arasında su temini konusunda görüş alışverişinde bulunularak mevcut durum değerlendirildi ve çözüm yolları üzerinde duruldu.
İl Müdürlüğü heyetinin saha ziyareti, bölgedeki paydaşlarla doğrudan iletişim kurarak durumu yerinde tespit etme ve değerlendirme amaçlı gerçekleşti. Yapılan görüşmelerin, su teminiyle ilgili ileriye dönük adımların belirlenmesine katkı sağlaması hedefleniyor.
AYDIN TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRÜ AYHAN TEMİZ, NAZİLLİ'NİN BEĞERLİ MAHALLESİ'NDE TARIM ARAZİLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNARAK ÜRETİCİLER VE İLGİLİ TARAFLARLA SU SORUNU KONUSUNDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.