Aydın Kahve Festivali 15-17 Mayıs'ta Pınarbaşı Mesire Alanı'nda
Efeler Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Aydın Kahve Festivali, 15-16-17 Mayıs tarihlerinde Pınarbaşı Mesire Alanında gerçekleştirilecek. Aydın’ın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamayı amaçlayan etkinlik, kahve tutkunları başta olmak üzere her yaştan katılımcıya yönelik programlarla düzenleniyor.
Festival kapsamında katılımcılar gündüz spor ve eğlence etkinlikleri ile akşam ise konser ve DJ performanslarına katılabilecek. Etkinlikler arasında voleybol turnuvaları, dans gösterileri, halat çekme yarışları ve çuval yarışları gibi etkinlikler yer alıyor. Tüm etkinlik alanlarına girişler ücretsiz.
Festivalin en dikkat çeken etkinliklerinden biri olan Color Party 16 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek. Gündüz saatlerinde spor ve eğlence etkinlikleri ön plana çıkarken, akşam programlarında sahne alan sanatçılar ve DJ performanslarıyla festival coşkusu sürdürülecek.
Program ve sahne takvimi
Her gün sahne programları 18.00'de başlayacak. Festivalin programında yer alan konser ve DJ performansları şöyle:
15 Mayıs Cuma: DJ Umur Kaya; Bark47; Birinci Kat.
16 Mayıs Cumartesi: DJ Arda Özdemir; Arda Onat; Elif Can.
17 Mayıs Pazar: DJ Nerhan; Filtresiz; Elif Buse.
Festival alanındaki tüm etkinlikler ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek; ancak konserlere katılmak isteyen vatandaşların bilet işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirebileceği bildirildi. Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenen festival, Aydın’ın kültürel takviminde önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor.
EFELER BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENEN AYDIN KAHVE FESTİVALİ, 15-16-17 MAYIS TARİHLERİNDE PINARBAŞI MESİRE ALANI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.