Aydın'da ulaşım altyapısına eş zamanlı bakım ve yenileme

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri tarafından kent genelinde eş zamanlı yol yapım, bakım ve trafik güvenliği uygulamalarıyla ulaşım altyapısı güçlendiriliyor.

Yayın Tarihi: 30.10.2026 14:56
Güncelleme Tarihi: 30.10.2026 14:56

Aydın'da ulaşım altyapısına eş zamanlı bakım ve yenileme

Aydın'da ulaşım yatırımları tüm ilçelerde sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, başkan Özlem Çerçioğlu liderliğinde kent genelinde yol yapım, bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Projeler, Aydın merkez ve ilçelerde eş zamanlı yürütülerek ulaşım altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor.

yapılan çalışmaların kapsamı:

Çalışmalar güncel olarak; Bozdoğan ilçesinde Yazıkent Caddesi’nde, Asma ve Örmepınar Mahallelerinde; Buharkent ilçesinde Ericek Mahallesi’nde; Çine ilçesinde Topçam, Bağlarbaşı, Soğukoluk, Taşoluk, Bedirler ve Yörükler Mahallelerinde; Didim ilçesinde Ege, Hacı Bektaşi Veli ve Yoran Caddelerinde; Efeler ilçesinde Kemer Mezarlığı’nda, A1 kanal yolunda, Adnan Menderes, Batı Çevre, Yörük Ali Efe, Yaşar Kemal, Celal Bayar ve Mimar Sinan Bulvarlarında; İncirliova ilçesinde Karabağ, İkizdere ve Cılımbız Mahallelerinde; Karacasu ilçesinde Karabağlar ve Yolaltı Mahallelerinde; Koçarlı ilçesinde Gaffarlar Mahallesi’nde; Kuşadası ilçesinde 1380. ve Atatürk Caddeleri ile Yaylaköy Mahallesi’nde; Kuyucak ilçesinde Yeşildere ve Kayran Mahallelerinde; Köşk ilçesinde Sarıçam Mahallesi’nde; Nazilli ilçesinde Lojistik Merkezinde, Ordu Caddesi’nde, Şimşelli, Uzunçam, Aşağıyakacık ve Ovacık Mahallelerinde; Söke ilçesinde Halil Öcal ve Aydın Caddeleri ile Çavdar Mahallesi’nde; Sultanhisar ilçesinde Malgaçmustafa ve Kabaca Mahallelerinde; Yenipazar ilçesinde Donduran Mahallesi’nde eş zamanlı olarak yürütülüyor.

amaç ve uygulama öncelikleri:

Çalışmalar kapsamında öncelikle yol yüzeyleri yenileniyor; bunun yanı sıra trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik uygulamalar da bölgelerde hayata geçiriliyor. Uygulamalar, hem günlük ulaşımı kolaylaştırmayı hem de uzun vadede altyapı dayanıklılığını artırmayı hedefliyor.

Özlem Çerçioğlu konuyla ilgili olarak, "Kentimizin dört bir yanında ulaşım yatırımlarımıza eş zamanlı olarak devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızı hizmetlerimizle buluşturuyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yatırım, proje, hizmet ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın" ifadelerini kullandı.

Belediye yetkilileri, planlı bakım ve yenileme çalışmaları sayesinde kentin ulaşım ağında sürekliliğin sağlanacağını ve hizmetlerin vatandaşlara hızlı ulaşmasının hedeflendiğini belirtiyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN ULAŞIM YATIRIMLARI SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN ULAŞIM YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.