Aydın'da süt kamyonunun altında kalan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti; sürücü tutuklandı

Aydın Efeler'de süt toplama kamyonunun altında kalan 3 yaşındaki El Amir Ali yaşamını yitirdi; sürücü H.A. gözaltına alınıp adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Yayın Tarihi: 20.09.2025 22:29
Güncelleme Tarihi: 20.09.2025 22:29

Aydın'da süt kamyonunun altında kalan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti; sürücü tutuklandı

Aydın'da süt kamyonunun altında kalan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Olay

Aydın'ın Efeler ilçesinde, Ovaeymir Mahallesi'ndeki bir çiftlikten süt aldıktan sonra hareket eden süt toplama kamyonunun altında kalan 3 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi. Olayda, kamyonu kullanan H.A. (38) idaresindeki 09 AAK 782 plakalı araçtan etkilenen çocuk, kısa sürede gelen ekiplerce kontrol edildi.

İhbar üzerine sevk edilen polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi ve kimlik tespit işlemleri için Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Adli süreç

Olayın ardından sürücü H.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.A., adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aydın'ın Efeler ilçesinde süt toplama kamyonunun altında kalan 3 yaşındaki çocuk yaşamını...

Aydın'ın Efeler ilçesinde süt toplama kamyonunun altında kalan 3 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde süt toplama kamyonunun altında kalan 3 yaşındaki çocuk yaşamını...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı