Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki bir inşaat alanında stabilize yol çöktü. Bu olay sonucunda, inşaata beton taşıyan 09 R 4191 plakalı beton mikseri, oluşan çukura düşerek yan yattı.
Olayda mikserdeki beton harcı etrafa döküldü. İhbar üzerine bölgeye gelen iş makineleri, mikserin çıkarılması için çalışmalara başladı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi alındı.
Bu tür altyapı sorunlarının, güvenlik açısından ciddi sonuçlar doğurabileceği belirtiliyor. Aydın'daki yetkililerin, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri alması gerektiği vurgulanıyor.
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, inşaat alanındaki stabilize yol çöktü, beton mikseri oluşan çukura düştü.
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, inşaat alanındaki stabilize yol çöktü, beton mikseri oluşan çukura düştü.