Aydın'da jandarma trafik denetimleri: 9 araç ve 8 sürücü trafikten men edildi
Denetimlerde tespit edilen ihlaller ve uygulanan yaptırımlar
Aydın genelinde jandarma ekiplerince yürütülen trafik denetimleri kapsamında gece saatlerinde kapsamlı kontroller gerçekleştirildi. Denetimlerin amacı, il genelinde trafik güvenliğinin sağlanması ve sürücü kurallarına uyumun artırılması olarak açıklandı.
Gerçekleştirilen kontrollerde 816 araç incelendi. Yapılan tespitler sonucu kurallara uymadığı belirlenen 31 sürücü hakkında toplam 170 bin 296 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, eksiklik veya usulsüzlük nedeniyle 9 araç ve 8 sürücü trafikten men edildi.
Trafik güvenliğini temin etmek amacıyla uygulamaların ve denetimlerin önümüzdeki dönemde de kesintisiz şekilde sürdürüleceği bildirildi.
AYDIN GENELİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE YAPILAN TRAFİK DENETİMLERİNDE KURALLARA UYMADIĞI TESPİT EDİLEN 9 ARAÇ VE 8 SÜRÜCÜ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ.