Aydın'da Halk Ege Et şubelerinde yüzde 20 indirim yoğun ilgi çekti

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Ege Et şubelerinde uygulanan yüzde 20 indirim, sabahın erken saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaşın ilgisini çekti ve memnuniyetle karşılandı.

Yayın Tarihi: 25.05.2026 17:13
Güncelleme Tarihi: 25.05.2026 17:44

Aydın'da Halk Ege Et şubelerinde yüzde 20 indirim yoğun ilgi çekti

Aydın'da Halk Ege Et şubelerine yoğun talep

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyecilik uygulamalarından biri olan Halk Ege Et şubelerinde başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren şubelere yönelen vatandaşlar, kampanyayı olumlu değerlendirdi ve hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Uygulama kapsamı

Başkan Özlem Çerçioğlu öncülüğünde sürdürülen uygulama kapsamında Efeler Çarşamba, Efeler Balık Hali, Efeler Kurtuluş, İncirliova, Germencik, Nazilli, Söke, Kuşadası Merkez, Kuşadası Karaova, Didim Merkez ve Didim Çamlık şubelerinde seçili ürünlerde yüzde 20 indirim uygulandı. Vatandaşlar, bölgenin üretimi olan Halk Ege Et ürünlerinin kalite, güvenilirlik ve lezzetine vurgu yaptı.

Vatandaş değerlendirmeleri ve belediye açıklaması

Vatandaşlar, Halk Ege Et ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnuniyetlerini belirterek Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti ve desteğinin süreceğini ifade etti. Kampanyanın hedef kitlesine eriştiğini ve yerel düzeyde talep yarattığını gösteren yoğunluk, uygulamanın sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesindeki etkisini ortaya koyuyor.

Özlem Çerçioğlu ise uygulamaya ilişkin olarak, "Halk Ege Et şubelerimizde uyguladığımız indirim vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılandı. Hizmetlerimizi hemşehrilerimiz ile buluşturmaya, yatırım ve projelerimizi Aydınımıza kazandırmaya devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın" dedi.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN HALK EGE ET ŞUBELERİNDE BAŞLATTIĞI YÜZDE 20 İNDİRİM UYGULAMASI...

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN HALK EGE ET ŞUBELERİNDE BAŞLATTIĞI YÜZDE 20 İNDİRİM UYGULAMASI VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILANDI. SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN İTİBAREN ŞUBELERE AKIN EDEN VATANDAŞLAR, HİZMETTEN DUYDUKLARI MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN HALK EGE ET ŞUBELERİNDE BAŞLATTIĞI YÜZDE 20 İNDİRİM UYGULAMASI...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.